Hoe adviseert Legalis u over ondermijning?

Legalis adviseert liefst in goed overleg met u. We luisteren graag naar uw wensen zodat het advies optimaal passend en uitvoerbaar is. Legalis heeft een sterke visie op het aanpakken en voorkomen van problemen op gebied van ondermijnende criminaliteit.
 


Lees verder

Aanpak van ondermijnende criminaliteit

Veel gemeenten hebben een ondermijningsbeeld laten opstellen door een Regionaal Informatie en Expertise Centrum (RIEC). Legalis kan u adviseren voor een aanpak van ondermijnende criminaliteit. Zij doet dat door te luisteren naar uw wens en daar zo dicht mogelijk bij aan te sluiten. Wat Legalis betreft staat strategische samenwerking centraal in het formuleren van een aanpak.


Lees verder

U bent een agrariƫr en u zoekt uitbreidingsmogelijkheden

 

De ruimte die u hebt op uw erf is eigenlijk te klein geworden. U wilt graag uitbreiden door een landbouwschuur te bouwen. Daarin kunt u uw nieuwe materieel kwijt, zodat het meer ruimte vrij komt in de veestal. Kunt u direct beginnen met bouwen?


Lees verder

Vaak is er meer mogelijk dan u denkt

U komt aan de vergunningenbalie van de gemeente en vraagt of u een schuur bij uw woning kunt bouwen voor uw bedrijf. De ambtenaar antwoordt dat de gemeente niet kan instemmen met uw plan. Wat nu?


Lees verder

U wilt een andere woning kopen

U heeft uw oog laten vallen op een andere woning. U wilt deze kopen, maar voordat u dat doet, informeert u uiteraard bij de makelaar. Is dat voldoende?


Lees verder

Contactgegevens:

  055 - 57 87 943