Over ons


Legalis juridisch advies is de onderneming van Herman Oussoren (1978). In zijn werk als juridisch beleidsadviseur bij een gemeente deed en doet hij veel politiek-bestuurlijke, juridische en beleidsmatige ervaring op. Hij weet hoe een gemeente en de relaties met andere overheden in elkaar zitten, waar mogelijkheden zijn en waar eventuele valkuilen zitten. Deze kennis komt hem uitstekend van pas als juridisch adviseur van overheden. Met Legalis wijst hij hen graag de weg in het aanpakken van veiligheidsproblemen en problemen op gebied van de fysieke leefomgeving. Door zijn kennis van beide onderwerpen biedt hij ondernemende en creatieve oplossingen aan. Herman is gespecialiseerd in bestuursrecht, openbare-orderecht en omgevingsrecht.

Dienstverlening

Bij Legalis juridisch advies bepaalt u welke diensten u afneemt en welke niet. Hebt u alleen behoefte aan meedenken, Legalis helpt. Wilt u advies bij de keuze van uw strategie en de uitvoering daarvan, ook dan staat Legalis voor u klaar.  Legalis maakt in zo’n geval, samen met u, een afweging welke stappen zinvol zijn. Alles is mogelijk: Legalis geeft graag een eenmalig, kort advies, maar helpt u met evenveel plezier bij het adviseren en uitvoeren van een volledige aanpak.

Tarieven 2023

Legalis juridisch advies heeft duidelijkheid hoog in het vaandel staan, ook als het om zijn tarieven gaat. In een startgesprek gaat Legalis samen met u op zoek naar wat u precies wilt bereiken. Ook maakt Legalis een inschatting van uw mogelijkheden. Voor dit startgesprek worden geen kosten in rekening gebracht. Voor opdrachten hanteert Legalis juridisch advies een uurtarief van € 78 exclusief btw*.

 

* Wijzigingen voorbehouden

Contactgegevens:

  055 - 57 87 943